If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Zdraveite na vsichki fenove na "italianskite sportisti" as sum nov vuv foruma i v posledno vreme sum mnogo zariben za alfa 145 1.4 t.s. 97g. kakvo shte mi kajete za modela?i sushto taka da e do kum 4000lv. pishete mi moje i na maill.
Радвам се за теб,но темата е за раздел 145/6 не за 164.Моя съвет е да си вземеш нещо от по-висок клас.В тая 145/6 има повече пластмаса отколкото в детска количка с дистанционно.
Радвам се за теб,но темата е за раздел 145/6 не за 164.Моя съвет е да си вземеш нещо от по-висок клас.В тая 145/6 има повече пластмаса отколкото в детска количка с дистанционно.
Не става за градски условия поради високия разход. Най добра е за изпреварвания на магистрала. Там и разхода пада. 146 цата е много добро решение за семеен автомобил. Като цяло съм доволен. Пластмасата в купето скърца, но има добро озвучаване, така че при по силна музика този проблем отпада.
По-добре се ориентирай към по голям мотор защото разликите в консумацията са минимални. Ще е трудно да падне под 10 разхода, трябва доста да галкаш пдеала на газта дори и 1.4ТС. Бая тежичка е това е главната причина.
Аз не мисля а зареждам. Минимум 12 на сто в Бургас 1.6 м3 и 120 к.с. а разхода на 1.4 е почти същия. Порови се малко в сайта и ще намериш доста писано по темата. Динамиката на колата е най-ценното, но това след 3-та и нагоре. на 1 и 2 е мудна. Малка кубатура не е добра идея. По добре нещо по-мощно ще ти даде почти същия разход.
12 на 100 е доста, аз по груби изчисления съм сметнал че дава около 10-11 градско без много настъпване. Все още не съм засичал като хората но за сега съм на принципа колкото толкова.
Забравих да ти кажа и нещо друго. Тъй-като колата е над 100 к.с., нямаш право на 50 % преференция за катализатор, в следствие на което Данъкът МПС е доста голям. Плаща се всяка година и в моя случай е 145 лв. годишно. Това може би няма да те уплаши, но съм длъжен да го отбележа.
Друго, не зная правиш ли разлика м/т ТС и Боксер.
Ултрашок, ти си с по-нов автомобил. При мен разхода на градско е 11.3 по каталог. Отчитаме и качеството на горивото в България и нещата заспиват на 12 на сто минимум.
Comment